Om als bedrijf nieuwe klanten aan te kunnen trekken, is het belangrijk om op te blijven vallen. Er zijn verschillende manieren om aan de naamsbekendheid van je organisatie te werken! In dit artikel zetten we een aantal van deze manieren voor je op een rijtje. Houd er hierbij rekening dat een goede marketingafdeling zich niet alleen op online of offline campagnes richt. Een combinatie van allebei zorgt voor het beste resultaat!

 

#1: plaats vlaggenmasten voor de ingang van je bedrijf

Val op bij voorbijgangers, door vlaggenmasten voor de ingang van je bedrijf te zetten. Er zijn verschillende aanbieders van vlaggenmasten. Klik hier om te zien welk type vlaggenmasten momenteel populair is onder ondernemers. Het gebruik van vlaggenmasten maakt het mogelijk om je bedrijfspand een identiteit te geven. Zorg dat deze aansluit bij de rest van de huisstijl van je organisatie.

 

#2: laat bedrijfskleding bedrukken voor personeel

Om ook buiten je bedrijfspand op te vallen, kan het slim zijn om voor je eigen bedrijfskleding te kiezen. Ook bedrijfskleding kun je tegenwoordig eenvoudig online laten bedrukken. Er zijn verschillende bedrijven die naast de normale shirts ook polo’s en blouses aanbieden. Kies voor een type bedrijfskleding, die past bij de aard van het werk wat medewerkers uitvoeren. Een timmerman zal andere bedrijfskleding dragen dan de mensen achter bar van een horecagelegenheid.

 

#3: zet verschillende online marketingcampagnes op

Een derde mogelijkheid om op te vallen als bedrijf, is het opzetten van online marketingcampagnes. Maak bijvoorbeeld gebruik van campagnes op sociale media, of koop advertentieruimte binnen zoekmachines. Op deze manier trek je nieuwe bezoekers naar de website van je organisatie. In de hoop dat zij een offerte aanvragen of direct producten afnemen. Je kunt ervoor kiezen om deze online marketingcampagnes uit te besteden aan een externe partij.