zakelijke tips

Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

java developer

Afgestudeerd in de IT en zoek je naar vacatures als java developer ? Bij werkenbijvxcompany.nl kun je terecht voor de beste IT-vacatures, waaronder voor .net developers en java developers.

Zekerheid na overlijden

Zorg dat gelden en schulden netjes verdeeld zijn in geval van overleiden. Brink Nalatenschappen in Friesland helpt je hier graag bij.

Letselschade claimen

Heb je lichamelijk letsel door een ander? Met een letselschade advocaat kun je deze schade eenvoudig claimen.

Conflicten binnen het bedrijf

Als werkgever ben je vaak veel geld kwijt aan eventuele conflicten binnen teams of met een werknemer. De Mediationfactor helpt je om deze conflicten op te lossen, zodat je dit geld kunt besparen. Maak snel een afspraak.

spreker huren bij https://www.hetsprekersburo.nl/sprekers

Agile

Feedback van klanten is onmisbaar om je dienstverlening te verbeteren. Cre?er daarom een feedbackformulier op je website om waardevolle inzichten te verzamelen. Deze vorm van organiseren en werken noemen we agile.

Enterprise Resource Planning systemen

Door middel van een Enterprise Resource Planning systeem is het mogelijk om processen te verbeteren en zelfs automatiseren. ERP vergelijken is een website waar u alle bekende ERP systemen kunt vinden en met elkaar vergelijken, om zo het ideale systeem te vinden. Dit vergemakkelijkt de zoektocht naar het juiste systeem!

Coaching en leidschap

Grote leiders moeten ook goede coaches zijn. Een groot deel van de coaching is gebonden aan het kunnen geven van effectieve feedback die tijdig, specifiek, relevant, frequent en bruikbaar is. Weet je nog niet hoe je het als coach moet overbrengen? Dan is een leiderschapstraining een goed begin voor nieuwe ontwikkelingen.

VOICE-OVER GEZOCHT?

Ben jij opzoek naar eens stem die jouw doelgroep raakt zodat de boodschap van jouw verhaal wordt begrepen? De voice over van Justin Samgar geeft je verhaal meer dynamiek, emotie en waarde. Bekijk alvast de trailers op de website om een beter beeld en idee te krijgen wat voor indruk een stem kan maken.