De parker pen

De parker pen

Geplaatst op

Wie kent de Parker pen eigenlijk niet? De pen die zo volledig in balans in de hand ligt en die schrijven zo veel fijner maakt. De pen die beter en netter schrijft en die, zeker de afgelopen jaren, behoorlijk aan het moderniseren geslagen is. Parker is een van de oudste producenten van schrijfinstrumenten en begon zo rond het jaar 1888 met de productie. Nog steeds is deze pen zeer gewild, zeker ook om weg te geven als cadeau. Bijzonder is wel dat de pen tegenwoordig in allerlei materialen verkrijgbaar is, zelfs in het goud.

Het geweldige idee van George Parker

Het is een goed idee gebleken van George Parker, toen hij rond 1888 begon met het maken van een eigen pen. Parker was als leerkracht niet tevreden over de kwaliteit van de pennen die er waren. Hij spendeerde veel tijd aan het repareren van de pennen en besloot aan de hand van zijn ervaringen met deze pennen een eigen pen te maken. Hiermee was de Parker pen een feit. De Parker pen werd een groot succes vanwege het comfort waarmee men kan schrijven.

Parker pennen al lang niet meer ouderwets en gedateerd

Lang werd de weliswaar uitstekend schrijvende Parker pen beschouwd als een wat gedateerde en ouderwetse pen. De kwaliteiten waren onomstreden, het design was eerder vlak dan opvallend. Zeker de laatste jaren is daar echter het nodige aan gedaan door Parker, dat nadrukkelijk bezig is het assortiment een geweldige upgrade te geven. De pennen van nu van Parker zijn eerder design dan ouderwets en zijn ook al in meerdere kleuren beschikbaar. De Parker pen anno 2020 is een hippe pen, zonder dat ook maar iets van de kenmerkende kwaliteit ingeleverd is. Dus ligt de Parker nog steeds volledig in balans in uw hand en schrijft u er fijn en erg lang mee. De Parker pen is er tegenwoordig in tal van uitvoeringen en dus al lang niet meer alleen in de vorm van een vulpen.

Parker pennen worden nog steeds vaak als cadeau weggegeven

Als cadeau is de Parker ook nog steeds erg in trek. Omdat een pen van Parker best kostbaar is, geeft u ook echt iets weg en laat u blijken dat u echt iets om iemand geeft. Een andere optie voor een kostbare kwaliteitspen is de montblanc pen. Vaak worden tijdens het afscheid van een bedrijf, maar ook gewoon tijdens een verjaardag, Parker pennen weggegeven. Om de pen te personaliseren is het mogelijk om de pen te laten graveren. Vaak kan tot en met twee regels gegraveerd worden, gecentreerd. De specialisten kunnen zelfs een logo op de pen graveren. Zoek in dat kader overigens wel altijd een goed en betrouwbaar adres, het zou immers zonde zijn als de pen beschadigd zou raken door het graveren.

De eerste pen die beter schrijft moet nog ontwikkeld worden

Met pennen van Parker kunt u ook nu nog prima voor de dag komen. Bovendien moet de eerste pen die beter en prettiger schrijft en in de hand ligt nog uitgevonden worden. Als u nog op zoek bent naar een goede en unieke pen, dan is een Parker dus een uitstekend idee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden