In deze blog nemen we met je door wat letselschade is, wij hopen dat je er nooit mee te maken zult krijgen, maar wanneer dat wel zo is, dan is het belangrijk dat je weet wat je moet doen om te zorgen dat je sneller de letselschadeclaim uitgekeerd krijgt. Gelukkig zijn er mensen die je hiermee kunnen helpen, zodat jij dan daar niet over na hoeft te denken. Lees snel verder hoe dit precies werkt.

Wat is letselschade?

Wanneer bespreken over letselschade, dan gaat het over materiële en immateriële schade die je hebt opgelopen tijdens een ongeluk waarbij er iemand was die dat ongeluk veroorzaakte en deze persoon valt dat te verwijten. De persoon heeft er dus schuld aan. Op dit moment is het mogelijk om de letselschade te claimen. Het is belangrijk dat het goed in kaart wordt gebracht wat precies de schade is die je geleden hebt. Het kan natuurlijk zo zijn dat je bijvoorbeeld letsel hebt aan je hand waardoor je minder goed kan werken en daardoor inkomen misloopt op den duur. Dit is een factor die je kan toevoegen wanneer je de letselschadeclaim gaat berekenen. 

Laat het claimen over door een letselschadebureau 

Wanneer je letselschade hebt, dan is het beter dat je alle energie aan je herstel kunt geven. Wanneer je belast bent met een letselschade procedure, dan kom je natuurlijk niet helemaal toe aan je herstel, dan is het beter om het claimen over te laten aan een letselschadebureau. Zij nemen je dossier over en gaan de procedure voor je voeren. Ze doen het gratis. De kosten voor hun de middeling worden uiteindelijk in de letselschade claim berekend. Zo betaal je zelf nooit geld voor de juridische bemiddeling dus het is altijd slim om het aan het letselschadebureau over te laten.

Wil je meer weten over het claimen van letselschade?  Neem dan contact op met ridder-letselschade.nl. Veel succes met het claimen van je letselschade.