Op zoek naar een webdeveloper met passie en ervaring?

Op zoek naar een webdeveloper met passie en ervaring?

Geplaatst op

Vrijdag Online ontwikkelt websites die jouw bedrijf een permanente boost geven. Dankzij jarenlange ervaring, krachtige software en een team van specialisten maken wij een website voor je die honderd procent aansluit bij de missie van jouw zaak. We kunnen je een unieke website aanbieden voor slechts €599,-.

Elke website vertelt een eigen verhaal

Een goede webdeveloper denkt met je mee over je nieuwe website. Wij vullen geen kant- en klare sjablonen in: elke website is speciaal ontwikkeld met de behoeften van jouw onderneming of instelling op het oog. Elk onderdeel van de website, van een zijbalk tot een button, moet zijn eigen doel en functie hebben en er toe bijdragen dat bezoekers jouw site met plezier bezoeken. En dat je onderneming de presentatie en de spotlights krijgt die hij verdient.

Een moderne website is snel en spaarzaam ingericht

De meeste bezoekers van je site komen daarop terecht via een mobiel apparaat: een smartphone of tablet bijvoorbeeld. Navigeren via zo’n apparaat is moeilijker dan via een groot PC-scherm. Daarom is een moderne website sober ingericht, met een toegankelijke structuur waardoor alle belangrijke pagina’s met één klik of veeg bereikt worden. Laat het aan ons over om te zorgen voor een website met een perfecte customer flow. Die automatisch een andere layout aanneemt afhankelijk van het apparaat, en er dus op elk scherm volmaakt uitziet.

Een goed CMS maakt het beheren van je website simpel

Het achterliggende CMS maakt of breekt een website. Het CMS of Content Management Systeem zorgt dat de beheerder van een website zelf nieuwe content, blogs en media kan toevoegen. In plaats van te kiezen voor een bestaand CMS vol losse eindjes en beperkte extensies, heeft VrijdagOnline zijn eigen CMS ontwikkeld. Dit systeem is specifiek gemaakt om eenvoudig door webbeheerders bediend te worden. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een bedrijfswebsite bij te houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden