Persoonlijke kerstkaarten voor al je werknemers

Persoonlijke kerstkaarten voor al je werknemers

Geplaatst op

De feestdagen is de perfecte tijd om je werknemers een klein extraatje te geven. Bedank hen voor hun inzet en hun rol binnen het bedrijf door bijvoorbeeld een kerstpakket of kerstkaart cadeau te doen. Je maakt aan je werknemers duidelijk dat je hun werkzaamheden waardeert en bouwt zo een betere band met elkaar op. Doe dit zo persoonlijk mogelijk en laat kerstkaarten drukken die helemaal in de stijl van jouw organisatie passen. 

Spreek je waardering uit voor je werknemers

Om echt duidelijk te maken dat je de inzet van je werknemers waardeert heeft het veel baat om de kerstkaarten zo persoonlijk mogelijk te maken. Kerstkaarten drukken met een persoonlijke touch die past bij jouw bedrijf is een prima plan. Als je standaard kerstkaarten verstuurd met een algemene tekst kan dit verkeerd overkomen: het voelt onpersoonlijk en het lijkt alsof je geen moeite wil doen voor je werknemers. Dit is natuurlijk niet wat je wilt, dus laat kerstkaarten drukken die je waardering voor je werknemers duidelijk visualiseren. 

Kerstkaarten drukken met een persoonlijk tintje

Er zijn verschillende manieren waarop je het kerstkaarten drukken zo persoonlijk mogelijk kan maken. Het is bijvoorbeeld leuk om een foto van het hele team op de kerstkaart te plaatsen. Je zou ook kunnen kiezen voor een mooie kerstige afbeelding waar je het logo van je organisatie aan toevoegt. Het is ook belangrijk dat je de kerstkaart afsluit met je eigen naam. Zo is het duidelijk dat het je eigen initiatief is en dat je je werknemers graag persoonlijk wilt bedanken. Zelfs iets kleins zoals kerstkaarten drukken kan al veel betekenen voor je werknemers en de sfeer binnen je bedrijf.

Wat schrijf je op de kerstkaarten voor je werknemers?

Het kan knap lastig zijn om een goede tekst te schrijven op de kerstkaarten. Je hoeft natuurlijk niet voor iedere collega een persoonlijke tekst te schrijven: als je een groot bedrijf runt is dat gewoonweg niet te doen. Toch moeten je woorden verreweg van algemeen zijn. Je kunt bijvoorbeeld de successen benoemen die het team heeft bereikt afgelopen jaar als een soort terugblik op wat jullie hebben gedaan. Ook zou je kunnen benoemen dat je erg gelukkig bent met hoe het bedrijf er nu voor staat en dat dit niet had gekund zonder het harde werk van alle werknemers.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden